top of page
< Back

Interieuradvies Bergschenhoek

bij De Woonstudio

De Woonstudio is dé ontwerpstudio die jou kan helpen met een praktisch en origineel ontwerp voor jouw (nieuwe) woning. Door te luisteren naar jouw wensen vertalen wij het naar een passend interieurontwerp. 

Benieuwd wat De Woonstudio voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Een praktisch, eigenzinnig en beetje funky interieuradvies in de omgeving van Rotterdam.

Waarom kiezen voor een interieuradvies van De Woonstudio

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuw interieur, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Op Pinterest, Instagram en tv-programma's zie je de mooiste interieurs voorbij komen, maar met al deze verschillende invallen ontbreekt al snel de eenheid of juiste sfeer die je wilt creëren. Om het dan nog niet eens te hebben over de praktische indeling te hebben, die minstens zo belangrijk is om een fijn wooncomfort te hebben. De Woonstudio helpt jou met deze vraagstukken. 

De Woonstudio ontwerpt interieurs die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en smaak. Van conceptontwikkeling en ruimtelijke planning tot kleur- en materiaaladvies en meubelselectie, elk detail wordt zorgvuldig overwogen.

Door mijn ervaring als technisch designer voor nieuwbouwwoningen sta ik je graag al zo vroeg mogelijk in het stadium bij. Nog vóórdat je de keuzes bij de aannemer moet doorgeven zou ik graag al met je meedenken; zo kunnen we de beste indelingskeuzes en opties voor bijvoorbeeld het verlichtingsplan vastleggen. 

Hoe werkt een interieuradvies?

01

Intakeformulier

Je wordt meteen aan het werk gezet middels het intakeformulier. Denk na over zaken zoals gewenste stijl, budget en de woonfuncties die voor jou belangrijk zijn, zodat we tijdens onze kennismaking de diepte in kunnen gaan over jullie wensen.

02

Kennismaking | op locatie of online

Digitaal of onder het genot van een kop koffie maken we kennis en bespreken we jouw wensen. We hebben dan al snel een beeld van elkaar of wij als partij bij elkaar passen. Hebben we een match? Dan gaan we verder! Ik vraag je een Pinterest-bord met mij te delen waar ik je stijl kan zien. Hiermee ga ik aan de slag om je wensen te vertalen naar een compleet interieurontwerp.

03

Concept sfeer en indelingsadvies

De moodboards en indelingsplannen vormen de basis van het interieurontwerp. Dit is het moment om nog aanpassingen door te voeren alvorens ik het definitieve ontwerp ga maken. 

04

Presentatie definitief ontwerp op locatie

Ik kom bij je langs om het definitieve ontwerp te presenteren. Ook voer ik de kleurenchick op locatie uit. Want het kan zomaar zijn dat de kleuren anders uitvallen in de betreffende ruimte. Bij een verbouwing kan dit tijdens de eindpresentatie en bij nieuwbouw na oplevering.

Creëer de juiste sfeer en balans

Als je eens buiten de lijntjes wilt kleuren; afhankelijk van je wensen wordt je tijdens het kleuradvies getriggerd om eens die andere keuze te maken dan de comfortabele keuze. Ik help om de juiste sfeerbepaling en balans in de ruimte neer te zetten.

Wat is inclusief?

- (online) intake

- moodboard

- 1 tot 2 uur durende afspraak op locatie

- kleur- en materialenplan met echte staaltjes

INVESTERING VANAF € 275,-*

* Binnen een straal vanaf 20km vanaf Rotterdam worden geen reiskosten gerekend, daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van €0,30 per kilometer.

* Prijzen gebaseerd op 1 ruimte / ca. 50m2.

Interieurontwerper met een kleurenwaaier die kleuradvies aanbiedt

Effectieve sparringsessie voor inspiratie

Perfect als je snel nieuwe ideeën zoekt om vervolgens zelf aan de slag te gaan met je interieur. Tijdens deze afspraak help ik je op weg met ideeën over indelingen, kleuren en materialen.

Wat is inclusief?

- (online) intake

- moodboard

- 2 tot 3 uur durende afspraak op locatie

- uitwerking per mail

INVESTERING VANAF € 349,-*

* Binnen een straal vanaf 20km vanaf Rotterdam worden geen reiskosten gerekend, daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van €0,30 per kilometer.

* Prijzen gebaseerd op 1 ruimte / ca. 50m2.

Interieurontwerper met een lamp in de handen die een design date aanbiedt

Bij verbouwing of verhuizing

Heeft je interieur een make-over nodig, of ga je verbouwen of verhuizen? Dan kom je voor veel keuzes te staan. Denk aan een nieuwe indeling, nieuwe kleuren op de muur en vloer, meubilair. Al deze losse elementen samen laten komen is de kunst. Ik neem de keuzestress uit handen en zorg voor één geheel.

Wat is inclusief?

- (online) intake

- moodboard

- kleur- en materialenplan

- 2d plattegrond indelingsplan

- shoppinglijst 

- tussenpresentatie (incl. 1 aanpassingsronde)

- eindpresentatie op locatie

- extra opties (niet standaard inbegrepen):

   3d-tekening

   inkoop van meubilair/verf

INVESTERING VANAF € 1.399,-*

* Binnen een straal vanaf 20km vanaf Rotterdam worden geen reiskosten gerekend, daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van €0,30 per kilometer.

* Prijzen gebaseerd op 1 ruimte / ca. 50m2.

Interieurontwerper die een compleet interieuradvies aanbiedt

Nog verder afwijken van de standaard

Voor als je wilt afwijken van iets wat sowieso al niet standaard is. Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

PRIJS OP AANVRAAG

maatwerkofferte voor interieuradvies
designdate
Kleuradvies
Maatwerk
Interieurontwerp

Diensten

De eerste stap voor je nieuwe interieur

Ben je toe aan een nieuwe sfeer waar je volledig tot rust komt en meteen kunt ontspannen zodra je thuiskomt na een lange dag? Een interieuradvies biedt hier de oplossing in.

 

Maar een interieuradvies kan van kleinschalig tot zeer uitgebreid; Heb je behoefte aan een sparringsessie om nieuwe inzichten te krijgen waarmee je vervolgens zelf aan de slag gaat, of wil je een compleet uitgestippeld pad waarbij alle tips en adviezen visueel worden uitgebeeld en je een complete "boodschappenlijst" krijgt om de materialen en meubels aan te schaffen?

 

Vul het formulier hiernaast in met details over de ruimte en de grootte, en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bedankt! We sturen je binnenkort een offerte.

bottom of page