top of page

Gerealiseerde projecten

JAREN '30 WONING

Dordrecht

Voor deze jaren '30 woning heb ik een kleuradvies uitgebracht. De wens was om een fris en funky interieurontwerp te creëren, met een mix van Spaanse en Scandinavische invloeden. Doordat er nog mooie glas-in-lood elementen aanwezig zijn, worden deze mede als uitgangspunt gebruikt voor de kleurkeuzes. Zo zal al het houtwerk inclusief de kamer-ensuite deuren een mooie frisse blauwtint krijgen, afgestemd op het glas-in-lood. 

TEXTIELPLAN

Nieuwbouwwoning Villa Bemmel

Voor de nieuwbouwwoning villa Bemmel heb ik interieuradvies gegeven voor de slaapkamer in de zijbeuk van de woning. De bewoners wilden graag warmte en rijke materialen. De uitgangspunten waren modern chic, natuurlijk en een stoere touch. Door het gebruik van donkere rijke kleuren en mooie materialen zoals het gekozen behang en natuurlijke linnen stoffen is precies de sfeer ontstaan die ze voor ogen hadden. 

TINY HOUSE

Hengelo

Voor een expat-gezin uit Denemarken heb ik een interieurontwerp gemaakt voor deze typische jaren 60 woning. De familie wenste een aparte woonruimte voor de studerende dochter, deze is in de souterrain gecreëerd en heeft een eigen ingang gekregen door de bestaande garagedeur te vervangen voor een geheel nieuwe pui, waardoor er meer daglicht naar binnen treedt.

JAREN '60 WONING

Hengelo

Deze woning is gebouwd onder jaren '60 architectuur. Middels het kleurgebruik wilden de bewoners een knipoog naar deze tijd doen, maar wel met een compleet nieuwe indeling. Zo is de keuken van locatie gewisseld, zodat er ruimte is ontstaan voor een grote leefkeuken. Met de modulaire bank kan geschoven worden zodat deze naar alle wensen en situaties aan te passen is. 

bottom of page